John en Jolanda hadden een duidelijk beeld voor ogen: een donkere, houten designkeuken, met een stoer stenen aanrechtblad en rvs-accenten. Het is ons gelukt om alle elementen te verwerken in een droomkeuken en tegelijkertijd een warme en rustieke uitstraling te behouden.

 

Combinatie van hout, steen en roestvrij staal

De LEICHT keuken van John en Jolanda is een combinatie van hout, steen en rvs, wat zorgt voor een unieke uitstraling. De Madero keuken is uitgevoerd in de kleur Wildeiken Moor met fronten in verschillende houtstructuren voor een speels effect. De Arte Composiet aanrechtbladen zijn in de kleur Stellar Negro, met hele fijne kleine metalen deeltjes.

 

Apparatuur van Miele

De designkeuken is uitgerust met inbouwapparatuur van Miele in de CleanSteel uitvoering, met rvs-details die het geheel mooi opbreken. John en Jolanda zijn van alle gemakken voorzien met een koelkast, oven, combimagnetron, koffieautomaat, wijnklimaatkast, inductiekookplaat en vaatwasser van Miele.

 

De styling van de keuken wordt afgemaakt door de stijlvolle Wave afzuigkap. Deze afzuigkap is uniek in zijn soort. Ze hebben een fantastische afzuigcapaciteit en gaan bovendien feilloos over op het interieur. Ook een Quooker Flex kraan kan in deze stoere keuken natuurlijk niet ontbreken.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw keuken op maat?

Neem contact op