Peter en Suzanne wilden een droom designkeuken in hun nieuwe karakteristieke woning. Om dit te kunnen realiseren was de nodige creativiteit nodig. Na het maken van 3D tekeningen is er besloten een muur door te breken tussen de keuken en woonkamer. Het resultaat is een ruime en tijdloze keuken vol persoonlijkheid.

 

Warme, moderne designkeuken

De hoge kasten in model Bossa walnoten geven een warme sfeer aan de doorgaans moderne keuken en worden afgewisseld met model Fenix in de kleur Fossielgrijs. In dezelfde kasten is een tvmeubel gemaakt om de woonkamer en keuken tot een mooi sfeervol geheel te maken. De composiet aanrechtbladen van Arte (in de kleur Snowy Ibiza) maken het geheel af.

Inbouwapparatuur

Voor alle inbouwapparatuur is gekozen voor Miele. De inductiekookplaat en oven sluiten naadloos aan op de rest van keukenonderdelen en zijn een droom voor elke culinaire liefhebber.

Design afzuigkap

Boven de inductieplaat is een Wave lampafzuigkap geïnstalleerd. Deze vangt de opstijgende kookdampen op en reinigt tevens de kookluchten. Daarnaast voorziet deze stijlvolle lamp de keuken van sfeervol licht.

De COMBI+ Quooker zorgt voor kokend, warm en koud water voor extra kook- en leefgemak.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw keuken op maat?

Neem contact op