In deze prachtige LEICHT keuken zijn donkergrijze kastenwanden gecombineerd met houten elementen. Dit geeft de grote keukenruimte in de nieuwbouwvilla van Cuno en Carolien een warme, sfeervolle, maar toch moderne uitstraling.

 

Grijze designkeuken met kookeiland

Cuno en Carolien hebben gekozen voor Fenix fronten in de kleur Carbongrijs in combinatie met warme, Valais houten fronten in de kleur blank eiken. Samen met de Dekton aanrechtbladen in de open nis en op het kook-/spoeleiland (in de kleur Kelya) oogt deze keuken als een sfeervol geheel.

 

Luxe Miele keukenapparatuur

De keuken is uitgerust met een Miele inductiekookplaat, oven en combi-stoomoven. De laatste twee zijn afgeleverd in de kleur Grafietgrijs, dat naadloos aansluit op de Carbongrijze Feniz keukenfronten.

 

Stijlvolle details

Als finishing touch heeft de designkeuken een Wave Frame afzuigkap en lamp. Deze zorgt niet alleen voor verlichting op het eiland, maar ook voor de perfecte afzuiging tijdens het koken. Deze toevoeging is praktisch én stijlvol. Op het aanrecht is een Quooker met kokend, gekoeld en bruisend water te vinden.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw keuken op maat?

Neem contact op