In het lichte en eigentijds droomhuis van Robbert en Nancy is een prachtige designkeuken geplaatst. De 3D-tekeningen waren al veelbelovend, maar het eindresultaat overtreft alle verwachtingen. De nieuwe keuken is ruim, sfeervol en tot in de kleinste details uitgewerkt.

Open woonkeuken

Robbert en Nancy kozen voor een open woonkeuken die naadloos aansluit op de woon- en eetkamer. De donkere, hoge kastenwanden zijn van het model Selva in de kleur Virginia Eiken. De fronten zijn in het model Fenix in de kleur Fossielgrijs. Het aanrechtblad is Arte Keramiek in de kleur Albero Mat met daarin een Franke RVS spoelbak.

Het ruime kookeiland biedt genoeg werkruimte en de kastenwand zit vol opbergruimte waardoor deze keuken ook erg praktisch is.

Inbouwapparatuur van Miele en lampafzuigkap

In de keuken is de hoogwaardige apparatuur van Miele verwerkt, zoals een koelkast, oven, combistoomoven, inductiekookplaat en een vaatwasser. Voor de afzuiging van de warme opstijgende kookdampen is gekozen voor een Wave lampafzuigkap met Plasmafilter. Deze lampafzuigkap is gelakt in de kleur Fossielgrijs. Dat is dezelfde kleur als de keukenfronten, waardoor er een mooi geheel gecreëerd wordt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keuken op maat?

Neem contact op