Deze droomkeuken is echt de kers op de taart van de make-over die de benedenverdieping kreeg in de woning van Jack en Marian. De prachtige open keuken is een verlengstuk geworden van het interieur en sluit feilloos aan op de woonruimte.

 

Greeploze LEICHT keuken

Er werd gekozen voor een prominent kook-/spoeleiland in een stijlvolle, donkere kleur. Het Dekton aanrechtblad in de bijzondere kleur Radium maakt het kookeiland een echte blikvanger.

Deze LEICHT designkeuken is een combinatie van het model Avance en het model Steel in de kleur Ferro. De hoge kasten zijn uitgevoerd in het model Bondi in de kleur Olijfgrijs.

 

Inbouwapparatuur van Miele

De designkeuken is voorzien van inbouwapparatuur van Miele, met o.a.: combi-stoomoven, koelkast, inductiekookplaat, vaatwasser en een wijnklimaatkast.

 

Wave lampafzuigkap

Voor het afzuigen van de kookdampen is gekozen voor een Wave lampafzuigkap met een geavanceerde plasmafilter. Het vetfilter vangt het vet op en het plasmafilter zorgt voor het reinigen en neutraliseren van de geuren. Het plasmafilter fungeert tevens als een luchtreiniger voor de gehele benedenverdieping.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw keuken op maat?

Neem contact op