In de sfeervolle woonboerderij van Christ en Jacqueline hebben we een moderne LEICHT keuken geplaatst. De designkeuken geeft de ruimte een volledige metamorfose.

 

Marmeren kookeiland met strakke kastenwand

De LEICHT keuken is een combinatie van kastenwanden in het model Selva met Fenix fronten in de kleur Fossielgrijs voor het kook- en spoeleiland. De donkere kleuren worden afgewisseld met een licht en modern keramiek aanrechtblad in de kleur Matino Mat.

 

Open koffiecorner

In het midden van de donkere kastenwand is een koffiecorner geplaatst. Deze geeft de moderne keuken een open en ruime uitstraling. In de koffiecorner liggen ook Arte keramiek aanrechtbladen in de kleur Matino Mat, dezelfde als op het kook en spoeleiland.

 

Luxe inbouwapparatuur

Christ en Jacqueline hebben gekozen voor Miele-inbouwapparatuur. Onder andere een koelkast, vriezer met ijsmaker, compacte oven, combistoomoven, koffiezetapparaat, wijnklimaatkast, vaatwasser en inductiekookplaat. De afzuigapparatuur is verwerkt in een Wave lampafzuigkap én Wave hanglamp. Deze vangen kookdampen op, maar reinigen ook kookluchten. De lampen passen ook prachtig bij de rest van het interieur.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw keuken op maat?

Neem contact op