Deze prachtige LEICHT keuken is onderdeel van de complete metamorfose van de benedenverdieping van Wim en Madeleine.

 

Draagkolom geïntegreerd in kookeiland

De grootste bottleneck wat betreft de keuken was de dragende pilaar die hun gewenste kookeiland enorm in de weg stond. Daarom is ervoor gekozen om de kolom te integreren in het kookeiland. Dat levert een uniek resultaat op die de keuken zelfs nét dat beetje extra geeft.

 

Het model designkeuken

Deze greeploze LEICHT keuken is het model Bondi in de kleur Leisteenzwart. De hoge wandkasten worden geopend met een ‘push-to-open’ systeem. Het Dekton aanrechtblad is uitgevoerd in de bijzondere kleur Kelya: een donker gemêleerd oppervlak met lichte aders, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling.

 

Keukenapparatuur met alle gemakken

Bij een stijlvolle keuken hoort keukenapparatuur die van alle gemakken is voorzien. Zo hebben Wim en Madeleine gekozen voor een Miele combimagnetron en combi-stoomoven uit de nieuwe 7000-serie in de greeploze X-uitvoering. Dat past perfect bij de geheel greeploze keuken én de greeploze wijnklimaatkast.
Voor het kookeiland is gekozen voor een Combi Quooker kraan met een FLEX kraan (uittrekslang).

 

Wave afzuigkap met lederen hoes

Als echte kookliefhebbers wilden Wim en Madeleine graag een afzuigkap die warme en vette kookdampen goed afzuigt, die stil is en onderhoudsvriendelijk. Daarom is gekozen voor een Wave afzuigkap/ lamp. Om het uiterlijk nog wat “spannender” te maken is de afzuigkap bekleed met een lederen hoes.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw keuken op maat?

Neem contact op