Deze sfeervolle LEICHT designkeuken is het centrale middelpunt van de nieuwbouwwoning van Vincent en Christel. Wat meteen opvalt aan de keuken is het kleurcontrast. Gekozen is namelijk voor een combinatie van het model Largo-FG (hoogglans lak) en het model Topos in Bergamo Iepen (houtfineer).

 

Keuken inbouwapparatuur

De keuken is voorzien van veel Miele keukenapparatuur:

* grote combi-stoomoven

* combimagnetron

* servieswarmer/gourmetlade

* koelkast

* vaatwasser

* wijnklimaatkast

 

En daarmee dus van alle gemakken. Christel gaf bovendien de voorkeur aan koken op gas met mooie Pitt Cooking elementen. Deze zijn direct geïntegreerd in het aanrechtblad. Het oogt niet alleen anders dan een reguliere kookplaat, er is tevens meer ruimte voor de pannen omdat de gaspitten verder uit elkaar staan.

 

Designkeuken met Wave afzuigkap

Voor de afzuiging hebben Vincent en Christel gekozen voor een Wave afzuigkap in combinatie met een Wave lamp. Deze lampen gaan feilloos op in het interieur en hebben een sublieme afzuigcapaciteit.

 

Voor extra kookcomfort hebben we de keuken voorzien van een Quooker 3-in-1 mengkraan: koud, warm en kokend water komen uit één kraan.

 

Designkeuken met koffiecorner

De keuken was groot genoeg voor een luxe koffiecorner. De aanrechtbladen bij de koffiecorner en op het eiland zijn van Silestone Composiet in de kleur Calacatta Gold.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw keuken op maat?

Neem contact op