Het eerste wat opvalt aan de keuken van Robert en Lisette is de strakke, luxe uitstraling. Ook aan alle mogelijke comfort en gebruiksgemakken is gedacht. Kijk met open mond met ons mee naar deze mooie plaatjes.

 

Kiezen tussen een donkere of lichte keuken

Robert en Lisette zijn bij ons terecht gekomen door onze Facebookpagina. De uitgebreide toelichting bij het hele keukenproces en de manier van werken sprak hen aan. Eenmaal in de showroom twijfelden zij enorm tussen een donkere of een witte keuken. De keuze is uiteindelijk gevallen op het laatste. Een goede keuze, want in het eindresultaat steekt de donkere keuken prachtig af bij de lichte vloer.

 

Het model designkeuken

Deze LEICHT designkeuken is het greeploze model Bondi in de kleur carbon. Ook is na veel wikken en wegen gekozen voor een Dekton aanrechtblad in de kleur Aura. Een spannende maar prachtige combinatie, waar het stel ontzettend blij mee is. Ook mochten wij mooie complimenten in ontvangst nemen over de monteurs.

 

Keuken inbouwapparatuur

De inbouwapparatuur is een mix van 5 merken:

Een Siemens koelkast, vriezer, oven, koffieautomaat en combimagnetron. Voor de vaatwasser en wijnklimaatkast is gekozen voor Miele.

De echte blikvangers in de keuken zijn de kookpitten van Pitt Cooking en de Wave lampafzuigkap. Pitt Cooking plaatst gaspitten direct in het aanrechtblad. Dat geeft de keuken een stoer uiterlijk, maar ook staan de pitten verder uit elkaar. Zo is er meer ruimte voor de pannen. Boven de pitten hangt de Wave afzuigkap met Plasmafilter. Een ideale combinatie om perfect te kunnen koken én alle vetdampen en kookgeurtjes weg te werken.

Voor het comfort is tot slot gekozen voor een Combi Quooker 3-in-1 Fusion mengkraan: koud, warm en kokend water uit één kraan.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw keuken op maat?

Neem contact op