Deze LEICHT designkeuken in het prachtige nieuwbouwhuis van Reggie en Charlotte is een lust voor het oog.

 

Het model designkeuken

De greeploze keuken is een combinatie van 2 modellen. Het kookeiland is het model Classic-FS in de RAL-kleur 9003 en de hoge kastenwand is het model Xylo in Oud Koper Eiken. Een mooie, moderne combinatie. Het aanrechtblad is Corian in de kleur Designer White met daarin een Corian spoelbak (met RVS bodem).

 

Pitt Cooking kookpitten geïntegreerd in het aanrechtblad

Extra bijzonder in deze keuken zijn de Pitt Cooking gaskookpitten in het aanrechtblad. Niet alleen geven zij de keuken een stoer uiterlijk omdat ze direct in het aanrechtblad zijn geïntegreerd, het is tevens de perfecte kookplaat voor deze twee kookliefhebbers omdat ze extra veel ruimte hebben voor de pannen.

 

Keuken inbouwapparatuur

Reggie en Charlotte hebben gekozen voor Siemens keukenapparatuur: o.a. een combi-stoomoven en een combimagnetron. Voor de schone vaat is gekozen voor een Miele vaatwasser.
Speciale aandacht is geschonken aan de afzuiging: een Wave lamp-afzuigkap met Plasmafilter, op de juiste hoogte van de Pitt Cooking kookpitten. Niet alleen voor het opvangen en filteren van vette kookdampen, maar zéker ook voor het neutraliseren van de kookluchtjes.

 

Voor het comfort is gekozen voor een Quooker 3-in-1 mengkraan: koud, warm en kokend water komen uit één kraan, mét handige uittrekslang.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw keuken op maat?

Neem contact op