Martijn en Kimberley wilden dolgraag een designkeuken met kookeiland in hun nieuwbouwwoning in Hendrik-Ido-Ambacht. Zij liepen echter tegen het feit aan dat hun keukenruimte te klein was voor een kookeiland. Gelukkig hebben wij hun keukendroom toch kunnen verwezenlijken door hoge inbouwkasten te verwerken in de muur van de hal, zodat genoeg ruimte ontstond voor een kookeiland.

Het model designkeuken

Kimberley en Martijn hebben gekozen voor een LEICHT keuken in het model Classic FF. Zij kozen een spierwitte keuken, wat voor een stijlvol resultaat zorgde. De keuken oogt extra strak dankzij het greeploze keukenmodel.

Een flinterdun aanrechtblad

Het kookeiland is voorzien van een orbitaal geborsteld aanrechtblad van RVS. Het aanrechtblad is met zijn 4 mm flinterdun te noemen. Ook bevat het kookeiland een ingelaste spoelbak.

Keuken inbouwapparatuur van Siemens

Kimberley en Martijn hebben gekozen voor inbouwapparatuur van Siemens, in combinatie met een stijlvolle Wave afzuigkap/lamp. Dankzij de Wave afzuigkap worden alle kookluchtjes moeiteloos verwijderd. Voor extra kook- en leefgemak is gekozen voor een Quooker kraan waar zowel koud, warm als kokend water uitkomt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw keuken op maat?

Neem contact op