Kees en Wies uit Bavel stonden voor een renovatie van de gehele benedenverdieping. Wij mochten hen helpen bij het ontwerp en de inrichting van de keuken.

Keuken rondom een lastige draagkolom

Kees en Wies wilden graag een kookeiland, maar een muur stond in de weg. Na ons advies om de muur te slopen en zo een open keukenruimte te creëren, moest alleen de dragende kolom blijven staan. Wij  laten ons natuurlijk niet tegenhouden door een steunpilaar en daarom hebben we het gehele kookeiland om de kolom heen gebouwd.

 

Het model designkeuken

Deze tijdloze LEICHT keuken is het greeploze model Bondi-C in de kleur Arctis wit. Het aanrechtblad is van composiet materiaal in de kleur Iconic White.

 

De keukenapparatuur

Voor het koken, spoelen, koelen, stomen, bakken, braden én het maken van de heerlijkste koffie is gekozen voor Miele inbouwapparatuur, die bovendien perfect matcht met deze stijlvolle witte keuken. De afzuigkap is een lampmodel van Wave met daarin een Plasmafilter, die kookgeuren en dampen onmiddellijk afzuigt. Voor ultiem comfort is gekozen voor een kokend waterkraan van Quooker.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw keuken op maat?

Neem contact op