Een échte woonkeuken, een verlengstuk van hun interieur: dat was de opdracht die wij kregen van Jos en Irene. En het liefst om een grote keukentafel heen. Om dat te realiseren moest er verbouwd worden en kwam de bijkeuken te vervallen. Niet getreurd, want Jos en Irene zijn superblij met het eindresultaat.

 

Witte designkeuken

De hagelwitte en greeploze LEICHT keuken in het model Classic-FS wordt gecombineerd met walnoten gefineerde wandpanelen. In lijn met het tafelblad hebben we drie halfhoge zwevende kasten opgehangen. Het aanrechtblad is Dekton in de kleur Danae en is een perfecte match met de gelakte fronten van deze designkeuken.

 

Keukenapparatuur die van alle gemakken is voorzien

Ook de ingebouwde keukenapparatuur is van alle gemakken voorzien. Zo hebben Jos en Irene gekozen voor een greeploze Miele Artline combi-stoomoven en een combimagnetron die beide zijn voorzien van M-touch displays voor optimaal bedieningsgemak. Ook de vaatwasser en inductiekookplaat zijn van Miele. De koelkast en vriezer zijn van Liebherr. Voor optimaal kook- en leefcomfort is gekozen voor een 3-in-1 Quooker kraan met uittrekslang: koud, warm én kokend water uit één kraan.

 

Novy afzuigkap

Omdat Jos en Irene op de bovenste verdieping van het appartementencomplex wonen, wilden zij graag een afzuigkap met afvoerkanaal naar het platte dak. Vandaar de keuze voor dé specialist in afzuigtechniek: Novy.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw keuken op maat?

Neem contact op