Job en Kitty uit Zierikzee wilden dolgraag een nieuwe keuken met kookeiland, maar twijfelden of dat wel kon door de grote draagkolommen in hun keukenruimte. Daarom hebben we een keuken op maat ontworpen waarin de kolommen geïntegreerd zijn. De foto’s hieronder geven een goed beeld van het eindresultaat en Job en Kitty zijn méér dan enthousiast en tevreden!

 

Het model designkeuken

Deze greeploze LEICHT designkeuken is een combinatie van het model Tocco (de hoge kastenwand) in de kleur Arktis (zuiver wit) en het model Ikono in de kleur Liton (beton). De RVS aanrechtbladen zijn slechts 4 mm dun en Orbitaal geborsteld.

 

Pitt Cooking kookpitten voor de échte kookliefhebber

In het aanrechtblad bevinden zich geïntegreerde Pitt Cooking gaskookpitten. Een lust voor het oog! De pitten geven de keuken niet alleen een stoer uiterlijk, ze zijn ook ontzettend praktisch omdat ze verder uit elkaar zijn geplaatst dan op een reguliere kookplaat. Hierdoor is er meer ruimte voor de pannen. Perfect voor echte kookliefhebbers zoals Job en Kitty!

 

Wave afzuigkap

Speciale aandacht is besteed aan de afzuigkap: een Wave lampmodel met PlasmaFilter. Géén afvoer naar buiten (dus ook geen warmteverlies in de koude maanden), een perfecte hoogte voor alle opstijgende kook- en vetdampen en recirculatie dankzij het Plasmafilter, waarbij de lucht voor 99% gezuiverd wordt!

 

Quooker 3-in-1 kraan

Voor extra comfort is gekozen voor een Quooker Fusion mengkraan: koud, warm én kokend water uit één kraan.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw keuken op maat?

Neem contact op