Toen Jac en Anja uit Rijen onze showroom binnenstapten, hadden zij een kant-en-klaar plan in gedachten. Een traditionele hoekkeuken, waarvoor wel nog even een nieuw raamkozijn moest worden geplaatst met hogere borstwering voor het aanrechtblad.

 

Nieuwe keuken met kookeiland

Ik had echter een heel ander voorstel: het raamkozijn laten zoals het is, géén hoekkeuken, maar wel een hoge kastenwand in de muur met alle inbouwapparatuur en een kook- en spoeleiland met heel veel aanrechtbladruimte (320 cm lang x 120 cm diep). Het kookeiland fungeert tevens als verlengstuk van het interieur en als dressoirkast door de ladekasten aan de achterkant.

 

Het was even een knop omdraaien voor de klant, maar Jac en Anja zijn uitermate tevreden en superblij met deze keukenopstelling.

 

Het model designkeuken

De LEICHT designkeuken is het model Largo-FG, hoogglans gelakt in de kleur sneeuwwit. De hoge kasten zijn verticaal greeploos en het eiland is horizontaal greeploos. Het aanrechtblad is Dekton in de kleur Kelya, wat een mooi contrast geeft met de rest van de keuken.

 

Miele inbouwapparatuur

De keuken is volledig ingericht met Miele keukenapparatuur:

* koelkast

* vriezer

* oven

* stoomoven

* vaatwasser

* inductiekookplaat.

 

Keukenapparatuur

Boven de opstijgende kookdampen en -geuren hangt een fluisterstille ronde Wave lampafzuigkap in een recirculatie-uitvoering met een Plasmafilter. De lampafzuigkap is bekleed met een lederen hoes, wat het een extra luxueuze uitstraling geeft. Ook zorgt de Wave afzuigkap voor een optimale verlichting van de pannen.

Het koude, warme én kokende water in deze keuken komt uit de Quooker 3-in-1 kraan.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw keuken op maat?

Neem contact op