Een warme droomkeuken. Zo kun je de LEICHT keuken van Gert-Jan en Lianne het beste omschrijven. Hun keuken is een combinatie van het model Bondi in de kleur Leisteenzwart (de hoge wandkasten) met het model Ikono in de kleur Liton (het kook- en spoeleiland). Er is gekozen voor een Dekton aanrechtblad in de kleur Domoos op zowel het kookeiland als in de koffiecorner.

 

Van showroombezoek naar droomkeuken

De keuken is tot stand gekomen na een oriƫnterend gesprek in de showroom en een bezoek op locatie bij Gert-Jan en Lianne thuis. Door middel van 3D-tekeningen kregen zij een realistisch beeld hoe hun keukenwensen er in werkelijk uitzien.

 

Miele inbouw keukenapparatuur

Bij de keuze voor keukenapparatuur hebben zij gekozen voor gemak en design. Alle inbouwapparatuur (koelkast, vriezer, inductiekookplaat, vaatwasser, combimagnetron en de combi-stoomoven) is van Miele. Dit zorgt voor een strak en mooi geblend design. Een leuk weetje: Gert-Jan en Lianne hebben een kookcursus gevolgd bij Miele in Vianen om de kneepjes van de combi-stoofoven te verfijnen en zo alle functies die deze oven biedt, optimaal te benutten.

 

Comfortabele Quooker kraan

Voor extra kook- en leefcomfort hebben zij gekozen voor een 3-in-1 Quooker kraan, die zowel koud, warm als kokend water geeft.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw keuken op maat?

Neem contact op