Frank en Astrid hadden al een LEICHT designkeuken van Wildhagen. Afgelopen jaar kwamen zij echter terug naar onze showroom voor advies. Ze hadden plannen om hun woning in Prinsenbeek uit te bouwen. En hoewel de keuken nog steeds naar wens was, vroegen ze zich af of hun keuken wel in het nieuwe, grotere interieur zou passen.

Creatieve keukenopstelling

Na wat passen en meten kwamen we echter tot de conclusie dat hun ‘oude’ keuken uit 2006 in het niet zou vallen in de veel grotere ruimte. Toen zijn we begonnen met het ontwerpen van een nieuwe, grotere en creatieve keukenopstelling om de keukenruimte mooi op te vullen. Frank en Astrid waren erg enthousiast over onze 3D-tekeningen en ook over de creatieve oplossing van de koffiecorner in dezelfde uitvoering als het kookeiland.

Het model designkeuken

Frank en Astrid hebben gekozen voor een LEICHT keuken in het model Classic FF met een structuurlak in de kleur Arctis wit. De aanrechtbladen van zowel het kookeiland als de koffiecorner zijn van het bijzondere materiaal Dekton in de kleur Soke.

De witte kleur van de keuken geeft de keukenruimte een lichte en open look.

Keukenapparatuur

Een aantal apparaten (waaronder de Miele hogedruk stoomoven) werden overgeplaatst van de oude naar de nieuwe keuken. Enkele andere apparaten waren na 14 jaar wel aan vervanging toe.

De nieuwe designkeuken is voorzien van een 7000-serie vaatwasser en een Miele koelkast met Perfect Fresh. Daarnaast wilden Frank en Astrid in hun nieuwe keuken graag een Miele wijnklimaatkast en een handige Quooker kraan.

Novy afzuigkap

De lamp-afzuigkap is van Novy, en zorgt voor een perfecte afzuiging van kookluchtjes en warme kookdampen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw keuken op maat?

Neem contact op