Keuken als verlengstuk van het interieur

De missie van Corné en Birgit was om hun nieuwe keuken een verlengstuk te laten zijn van het interieur. Een meubelstuk als het ware. De keuken moest de ruimte op een praktische manier vullen zodat er geen extra (opberg)meubelen zoals een dressoir nodig waren. Daar zijn we in geslaagd, en Birgit en Corné zijn bijzonder in hun nopjes met het eindresultaat!

 

Het model designkeuken

Deze prachtige LEICHT keuken is een combinatie van het model Synthia in notenhout (de hoge kastenwand) en het model Bondi (kook- en spoeleiland) in de kleur carbon. Het aanrechtblad is composiet in de kleur chalk. De combinatie van deze drie materialen en kleuren, geven de keuken een speelse look, maar met prachtige eenheid.

 

De keukenapparatuur

De keuken is voorzien van Miele inbouwapparatuur (oven, stoomoven, koelkast, vriezer, inductiekookplaat en vaatwasser), maar ook in deze keuken is de lampafzuigkap van Wave de blikvanger. Geen standaard afzuigkap meer, maar een lamp en afzuigkap in één. Daardoor wordt niet alleen de kookplaat optimaal verlicht, maar ook de kookdampen op een sublieme manier afgezogen. De Combi Quooker kraan met koud, warm en kokend water maakt het comfort in deze keuken helemaal af.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw keuken op maat?

Neem contact op