Een gloednieuwe woning vraagt om een nieuwe, strakke keuken. Van Chiel-Jan en Els kregen wij dan ook alle creatieve vrijheid om onze ideeën uit te voeren.

 

Een prachtig grijze designkeuken

Deze greeploze LEICHT keuken is een combinatie van het model Bondi (kleur Carbongrijs) en het model Topos (écht houtfineer) in koperkleurig eiken. Tel daar het opvallende contrast van het Dekton aanrechtblad in de kleur Trillium bij op, en je hebt een pareltje van een keuken. Het aanrechtblad matcht mooi met de andere keukenmeubelen en de vloer.

 

Miele inbouw keukenapparatuur

De keuken is volledig ingericht met Miele inbouwapparatuur (koelkast, vriezer, combi-stoomoven, combi-magnetron, vaatwasser en inductiekookplaat). Deze klant is zelfs naar Miele gegaan voor een kookworkshop over de combi-stoomoven, om alle fijne kneepjes onder de knie te krijgen.

 

Wave afzuigkap met lederen hoes

De opstijgende kookdampen en -geuren worden perfect afgezogen en gefilterd door de Wave ronde lampafzuigkap, welke tevens is voorzien van een Plasmafilter die de lucht filtert. De klant heeft ervoor gekozen om de lamp te laten bekleden met een lederen hoes in de kleur Tundra Grey.

 

Quooker flexkraan

Ook staat er géén waterkoker meer op het aanrechtblad, maar een Quooker met een FLEX kraan voor koud, warm én kokend water uit één kraan.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw keuken op maat?

Neem contact op