Een opvallend contrast zien we in deze greeploze LEICHT designkeuken van Barry en Marina.

 

Kastenwand keuken

Voor hun nieuwbouwwoning kozen Barry en Marina voor een hoge kastenwand in het model Tocco (kleur Merino). Bij de hoge kastenwand is gekozen voor een combinatie van verticale greeploze deuren en push-to-open ladekasten. Boven de ladekast staat nog een opzetkast met inschuifbare deuren voor extra veel opberggemak voor bijvoorbeeld magnetron en koffiezetapparaat.

 

Kookeiland met veel opbergruimte

Het kook- en spoeleiland is het model Bondi in de kleur Carbon. In het eiland bevinden zich maar liefst 6 ladekasten van 90 cm breed. Een praktische en zeer comfortabele indeling.
Het aanrechtblad is van Dekton in de kleur Trillium.  Een bijzondere kleur en anders dan standaard.

 

Praktische Miele keukenapparatuur

In deze designkeuken is gekozen voor de greeploze Miele ArtLine inbouwapparatuur in de kleur Grafietgrijs. De combistoomoven en oven hebben een M-touch bediening en beide apparaten zijn uitgerust met automatische programma’s. Gemak dient de mens.

 

Designkeuken met Wave afzuigkap

Boven het kookeiland hangt een Wave lampafzuigkap met daarin een Plasmafilter. Geen afvoer naar buiten (dus ’s winters geen verlies van warmte in huis) en op ideale hoogte boven de kookplaat voor goede afzuiging van vette dampen, opnemen van kookgeuren en ideale belichting van de pannen.

Voor het comfort is bovendien gekozen voor een Quooker kraan: koud, warm en kokend water uit één kraan mét een uittrekbare slang.

 

Kookeiland met inbouw stopcontacten

In het aanrechtblad is een inbouwstopcontact ingebouwd met een afsluitbare deksel. Bij het openen van de deksel zie je een dubbel stopcontact en 2 USB-aansluitingen. Digitale kookboeken op tablets winnen tenslotte steeds meer terrein!

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw keuken op maat?

Neem contact op