Alwin en Kristel werden verliefd op een designkeuken met een eilandopstelling en hoge kastenwanden, maar waren in de veronderstelling dat dit in hun toekomstige woning met kleine keukenruimte niet paste. Door de ruimte optimaal te benutten, hebben wij toch hun droomkeuken kunnen verwezenlijken.

 

Designkeuken met kookeiland en hoge kastenwanden

De warme designkeuken bestaat uit de Virginia Eiken hoge kastenwand in het model Selva in combinatie met een Fenix front kook-/spoeleiland (in de kleur fossielgrijs). Op het aanrecht ligt een licht marmeren aanrechtblad in Dekton, in de kleur Entzo.

 

Keukenapparatuur die van alle gemakken is voorzien

De designkeuken is van alle gemakken voorzien. Zo hebben Alwin en Kristel gekozen voor Miele-inbouwapparatuur, stoomoven met magnetron, compacte oven, inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast en een vriezer.

 

WAVE afzuigkap

Om de keuken helemaal af te maken is er een Wave afzuigkap in het model Frame geïnstalleerd. Deze sluit naadloos aan op het interieur, maar is tegelijk een echte eyecatcher. Natuurlijk mag in deze luxe keuken het gemak van een Quooker niet ontbreken.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw keuken op maat?

Neem contact op