De droomkeuken van Marc en Laura werd werkelijkheid na het bekijken van onze 3D-tekeningen. Doordat de keuken van 2 kanten te betreden is krijgt het geheel een frisse en speelse uitstraling. Deze tijdloze keuken zorgt voor jaren kookplezier.

 

Sfeervol en praktisch

De Leicht keuken is een combinatie van het model Orlando in de kleur Noten Le Midi en het model Bondi in de kleur Carbongrijs. Om de hoge kastenwand sfeervoller te doen aanvoelen, is gekozen voor open vakken boven de twee Miele apparaten. Dit zorgt voor een ruimtelijker geheel. Voor de koffiecorner en het kookeiland kozen Marc en Laura voor de prachtige Arte Composiet aanrechtbladen in de kleur Arden Blue Suède. Een uitstekende keuze!

 

Hoogwaardige keukenapparatuur

Design is bij zo’n prachtige keuken natuurlijk van belang, maar functionaliteit is minstens zo belangrijk. Daarom werd gekozen voor een Wave lampafzuigkap in dezelfde kleur als de keukenfronten, die tevens functioneert als luchtreiniger. Deze eyecatcher is stylish en ontzettend handig.

 

De designkeuken is voorzien van een Liebherr koelkast en een combistoomoven, oven, vaatwasser en inductiekookplaat van Miele. Ook een COMBi Quooker mag in deze prachtkeuken niet ontbreken. Hiermee zijn Marc en Laura van alle gemakken voorzien.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keuken op maat?

Neem contact op