Het woonhuis van Guy en Ank onderging een complete metamorfose, daar hoort natuurlijk een nieuwe droomkeuken bij. Guy en Ank lieten in de showroom hun oog vallen op een hoge kastenwand en kookeiland met kleine bar aan de zijkant. Het resultaat is een strakke, moderne keuken met prachtige warme accenten.

LEICHT designkeuken

Uiteindelijk is er gekozen voor de combinatie van witte hoge kastenwanden in het model Ceres in de kleur Arctis wit, met een houten kook-/spoeleiland in het model Orlando in de kleur Noten-Le-Midi. Het Arte Composiet aanrechtblad in de kleur Arden Blue Suède sluit hier perfect op aan. 

Fraai én praktisch

In de hoge kastenwanden bevinden zich drie inbouwapparaten van Miele: een compacte oven, koffieautomaat en combimagnetron. Dit breekt de witte kastenwand prachtig op. De keuken is natuurlijk niet compleet zonder COMBI+ Quooker kraan met koud, warm en kokend water. 

Voor het opvangen en verwerken van de warme opstijgende kookdampen is gekozen voor een fraaie Wave lampafzuigkap. Het Plasmafilter in de afzuigkap zorgt voor het neutraliseren van de kookgeurtjes en haalt de pollen en bacteriën uit de lucht, waardoor deze lampafzuigkap functioneert als luchtreiniger voor de gehele benedenverdieping. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keuken op maat?

Neem contact op