Toon en Margriet waren op zoek naar een strakke designkeuken voor hun nieuwbouwwoning in Prinsenbeek en kwamen al snel bij onze LEICHT keukens uit. Gelukkig hebben we genoeg opties in onze showroom die aan hun wensen voldeden. De keukens zijn namelijk geheel naar wens samen te stellen.

 

Strak en sfeervol

Toon en Margriet lieten hun oog vallen op een combinatie van het model Topos en het greeploze model Bondi-C. De LEICHT Topos in houtfineer paste perfect bij de hoge kastenwand die het stel voor ogen had. Door het kook- en spoeleiland in het model Bondi-C in de kleur Arctis-wit uit te voeren ontstond een stoer en strak geheel. Het Arte aanrechtblad in composiet kon niet ontbreken en brengt het geheel mooi samen.

 

Apparatuur van Miele

Naast dat de keuken er prachtig uit ziet is hij ook nog eens erg functioneel. Dit komt mede door de hoogwaardige keukenapparatuur van Miele. Naast een oven en combi-magnetron plaatsten we ook een inductiekookplaat mét ingebouwde afzuiging. Hierdoor is een losse afzuigkap overbodig en krijgt de keuken een open en frisse uitstraling. Ook een Quooker fusion mengkraan mocht niet ontbreken.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keuken op maat?

Neem contact op