Roger en Inge hebben 20 jaar lang veel plezier gehad van hun LEICHT keuken van Wildhagen, maar na een verbouwing werd het tijd voor iets nieuws. Ze gingen voor een opvallende, greeploze zwarte keuken. Stoer én stijlvol.

 

Creatief en functioneel

Zowel de hoge kastenwanden als het kookeiland zijn uitgevoerd in het model Fenix in de kleur Carbongrijs. De stoere kleur is opvallend, maar maakt van de keuken ook één harmonieus geheel. Het dunne Arte Keramiek aanrechtblad is in de kleur Trente.

De greeploze kasten geven deze droomkeuken een moderne en luxe uitstraling. Met genoeg opbergruimte en een praktische opstelling is de keuken niet alleen stijlvol, maar zeker ook functioneel. 

Miele Inbouwapparatuur en Wave lampafzuigkap

De Miele-inbouwapparatuur zijn een perfecte match voor deze keuken. De oven en combistoomoven zijn uitgevoerd in dezelfde kleur als de keukenfronten waardoor ze naadloos aansluiten en mooi in het geheel passen.

Niet alleen design, maar ook functionaliteit is een prioriteit. Daarom is er gekozen voor een moderne Wave lampafzuigkap met plasmafilter. Deze zuigt de kookdampen af én is een echte eyecatcher in de keuken. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keuken op maat?

Neem contact op