Voor Paul en Nicole was de keuze voor een LEICHT keuze een gemakkelijke. Na een bezoek aan de showroom hebben we samen hun droomkeuken samengesteld. De prachtige nieuwe keuken met gezellige koffie-corner sluit naadloos aan op het interieur van de woning.

 

Stijlvol, stoer én praktisch

Bij deze mooie designkeuken hebben we een combinatie gemaakt van Fenix Fronten op de hoge kastenwand en greeploze  Topos-C fronten in Walnoten houtfineer. Voor de koffiecorner en het kookeiland hebben Paul en Nicole gekozen voor Arte keramieken aanrechtbladen in de kleur Carpari Mat. Deze passen perfect bij de vloer die al in de woning lag. Doordat de ladekasten op de hoeken van het kookeiland in verstek zijn krijgt de keuken een exclusieve uitstraling.

 

Elegante oplossingen van Siemens

De designkeuken van Paul en Nicole is van alle gemakken voorzien met Siemens apparatuur. Daarnaast mocht ook een COMBI+ Quooker met een FLEX mengkraan natuurlijk niet ontbreken. Voor het afzuigen van de kookdampen is gekozen voor een Wave lampafzuigkap. Dit is een stijlvolle oplossing en biedt ook meteen licht boven de kookplaat. Win-win!

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keuken op maat?

Neem contact op