Een keuken en het interieur zijn verlengstukken van elkaar. Daarom kozen Jelco en Yvette niet alleen voor een schitterende nieuwe keuken, maar ook voor een nieuwe vloer en eettafel. De combinatie van zwart met de houten elementen zorgt ervoor dat het een prachtig, stijlvol en warm geheel is geworden.

Zwart met hout: een warme combinatie

Er is gekozen voor een zwarte LEICHT keuken in het model F45 Fenix met een hoge kastenwand en ruim kook-/spoeleiland. Zowel de kasten als het kookeiland zijn volledig greeploos. Dit geeft een luxe en tijdloze look. Als aanvulling op de moderne keuken is een visgraatvloer en passende houten tafel geplaatst, wat een warme en harmonieuze uitstraling teweegbrengt.

De Arte Dekton aanrechtbladen bij de koffiecorner en op het kookeiland zijn uitgevoerd in de kleur Laurent. Deze donkere bladen hebben opvallende gouden aders die voor extra karakter zorgen.

Over alle details nagedacht

De keuken is voorzien van Miele-inbouwapparatuur (o.a. oven, combistoomoven, servieswarmer, vaatwasser). Een afzuigkap was hier niet nodig, want de Miele KMDA inductiekookplaat heeft een afzuiging ín de kookplaat. En met de Quooker FLEX mengkraan hebben Jelco en Yvette het comfort van koud, warm en kokend water uit één kraan. 

De wijnklimaatkast is bewust niet in de hoge kastenwand geplaatst, maar in de muur daarnaast om de loze ruimte op te vullen. Het resultaat is een prachtige keuken die van alle gemakken is voorzien. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keuken op maat?

Neem contact op