Marcel en Angelique waren op zoek naar een creatieve en praktische keukenopstelling: zowel een designuitstraling als genoeg kast- en aanrechtbladruimte. Na het creëren van 3D-tekeningen waren Marcel en Angelique verkocht. Ze kozen voor een LEICHT keuken met lang kookeiland van 360 cm.

 

Stijlvol én praktisch

De keuken is een combinatie van de modellen Orlando in Black Walnoten en Ceres in de kleur Zandgrijs. De aanrechtbladen op het kookeiland, het buffetgedeelte en in de koffiecorner zijn van Arte Dekton in de kleur Kelva.

Het hart van deze keuken is het ruime kook – en spoeleiland. Dit geeft de keukenruimte een luxueuze uitstraling, maar geeft Marcel en Angelique ook hun gewenste kook- en opbergruimte.

 

Inbouwapparatuur met Wave afzuigkap

De keuken is voorzien van Siemens inbouwapparatuur. De warme kookdampen- en luchten worden opgevangen door de innovatieve Wave lampafzuigkap. Deze afzuigkap heeft een geweldige afzuigcapaciteit en is daarnaast ook een stijlvolle toevoeging aan de keuken.

 

Als finishing touch is er een Quooker kraan in het model Fusion Round geïnstalleerd, voor koud, warm en kokend water. Marcel en Angelique zijn hiermee van alle gemakken voorzien.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw keuken op maat?

Neem contact op