Wat klein begon hebben we getransformeerd naar een oase van ruimte. Op de bouwtekening die ze meenamen naar onze showroom waren een kleine hoekkeuken en een kleine bijkeuken te zien. Na een bezoek aan huis adviseerden we de ruimtes samen te voegen tot één grote keuken. Het resultaat hielden ze niet voor mogelijk.

 

Strak, stijlvol en greeploos

Deze greeploze LEICHT keuken is uitgevoerd in het model F45 met fraaie Fenix fronten in de kleur Arctis wit. Ook het kookeiland en de kastenwand zijn greeploos voor een stijlvol effect. Het prachtige Arte Dekton aanrechtblad is uitgevoerd in de kleur Soke en past perfect bij de Fenix fronten. De hoeken van het eiland zijn in verstek, wat zorgt dat de keuken nog strakker oogt. De koffiecorner is een speelse toevoeging aan deze mooie designkeuken. Door een nis te maken in de muur nam deze niet meer plek in beslag dan nodig.

 

Hoogwaardige apparatuur

Voor de inbouwapparatuur werd gekozen voor de hoogwaardige apparatuur van Miele. We plaatsten onder andere:

  • Combi-stoomoven
  • Combimagnetron
  • Koelkast
  • Vaatwasser
  • Inductiekookplaat

 

Om de kookdampen op de vangen werd voor een zeer stylishe oplossing gekozen. De fraaie Wave lampafzuigkap is functioneel én een echte blikvanger. Ook mocht een Quooker met een Fusion Square mengkraan niet ontbreken.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keuken op maat?

Neem contact op