We kunnen van liefde op het eerste gezicht spreken toen André en Maja een bezoek brachten aan onze showroom. Ze waren op slag verliefd op de LEICHT keuken in het model Steel (kleur Ferro MF298). Dat begrijpen we wel, want het is een bijzonder fraai en exclusief keukenfront binnen de collectie van LEICHT.

 

Greeploze harmonie

Er zijn geen grepen te bekennen bij de ze mooie open designkeuken. De greeploze hoge kastenwand is uitgevoegd in het model Bondi in de kleur Mohair. Ook het aanrechtblad bij de koffiecorner is uitgevoerd in deze kleur. Het greeploze kook- en spoeleiland is uitgevoerd in het model Steel-C in de kleur Ferro. Hierbij is gekozen voor een Arte Dekton aanechtblad in de kleur Radium. De kleuren versterken elkaar en zorgen voor een rustige en stijlvolle harmonie.

 

Stijlvol en praktische apparatuur

Wat meteen opvalt is de prachtige lampafzuigkap van het merk WAVE. Deze is voorzien van een plasmafilter en is naast functioneel ook nog eens erg mooi. Uiteraard is de keuken ook voorzien van een handige COMBI+ Quooker met een Fusion Round mengkraan voor het tappen van koud, warm én kokend water.

 

Daarnaast is de keuken voorzien van diverse Siemens inbouwapparatuur:

  • Koelkast
  • Vriezer
  • Oven
  • Combimagnetron met serviesverwarmer
  • Inductiekookplaat

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keuken op maat?

Neem contact op