Een kookeiland waar niet alleen aan gekookt wordt, maar dat ook een centrale en gezellige plek is voor vrienden en familie. Dat is waar Frank en Susanne naar op zoek waren. Na het maken van realistische 3D-tekeningen was de keuze zo gemaakt. Het resultaat is een schitterende LEICHT keuken die aan alle wensen voldoet.

Ruim kookeiland

De LEICHT keuken is opgebouwd uit hoge kastenwanden in het model Orlando, in de kleur Bergrobinia. Ook plaatsten we een kookeiland met Fenix fronten in de kleur Fossielgrijs. De keuken is ruim opgezet, met genoeg ruimte om te koken, eten en borrelen. De Arte aanrechtbladen bij de spoelkant en op het kookeiland zijn van Dekton in de kleur Zenith.

De ruimte met de spoelbak tussen de hoge kasten geeft de keuken een open uitstraling. De kleurkeuzes stralen rust en warmte uit.

Miele en Siemens apparatuur

De keuken is uitgerust met Miele en Siemens apparatuur en voor de afzuiging is gekozen voor een Siemens plafondunit met recirculatie. Ook in deze keuken komt het koude, warme en kokende water uit één Quooker FLEX kraan (met uittrekslang).

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keuken op maat?

Neem contact op