Kees en Veerle wilden niet alleen een nieuwe LEICHT keuken, heel de benedenverdieping was toe aan een metamorfose. Gelukkig heeft LEICHT een mooi assortiment met passende oplossingen voor hun wens. Veerle is zelf keukenarchitecte bij Wildhagen Design Keukens en maakte daarom zelf de 3D-tekeningen. Met die creatieve vrijheid werd hun droomkeuken gegarandeerd werkelijkheid. Het resultaat mag er zijn!

 

Stijlvol én praktisch

De keuken is een combinatie van de modellen Orlando in de kleur Bergobinia en het model Minera in de kleur Kiruna. De aanrechtbladen op het kookeiland en bij de spoelkant zijn de Arte Dekton aanrechtbladen in de bijzondere kleur Radium.

 

De moderne keukenfronten in combinatie met het unieke aanrechtblad zorgen voor een fantastisch geheel. De keuken straalt luxe en design uit, terwijl het praktische aspect zeker niet is vergeten. Het is een prachtige woon- en leefkeuken geworden die naadloos op de rest van het interieur aansluit.

 

Inbouwapparatuur van Miele

De keuken is uitgerust met luxe inbouwapparatuur van Miele:

  • Combimagnetron
  • Combistoomoven
  • Koelkast
  • Vaatwasser

 

Voor de kookdampen en luchten werd gekozen voor een combinatie van een inductiekookplaat met daarboven een Siemens plafondafzuigsysteem dat in hoogte kan worden versteld. Daarnaast mocht een COMBI+ Quooker natuurlijk niet ontbreken, met daarbij een Fusion Round mengkraan. Kees en Veerle zijn hiermee van alle gemakken voorzien.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keuken op maat?

Neem contact op