Jan-Willem en Maaike wilden een nieuwe droomkeuken, maar liepen tegen een probleem aan: de kolom midden in de keukenruimte die ontzettend in de weg stond. Voor ons is geen obstakel te groot. Zo hebben we met behulp van een 3D-tekening een slimme oplossing gepresenteerd. Een prachtige moderne designkeuken die om de kolom heen gebouwd is. 

 

Zwarte, houten keuken met slimme oplossing

Jan-Willem en Maaike kozen voor een LEICHT keuken in het nieuwe model Selva in de kleur Virginia Eiken. Dit is een zwarte houtstructuur met een strakke, warme uitstraling. Het kookeiland is om de kolom heen gebouwd, waardoor het een geheel wordt met de keuken en het geen storend obstakel meer is. 

De Arte Composiet aanrechtbladen in de kleur Snowy Ibiza zorgen voor een mooie afwisseling en creëren een perfecte balans. Het kookeiland is ruim, zodat naast koken ook gegeten kan worden. De fraaie barkrukken passen erg goed in het geheel.  

Inbouwapparatuur

De keuken is voorzien van luxe Miele-inbouwapparatuur en een Wave lampafzuigkap. Deze is omkleed met een echt lederen hoes. Deze details transformeren de afzuigkap in een eyecatcher. Koud, warm en kokend water wordt getapt uit één Quooker Fusion mengkraan. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keuken op maat?

Neem contact op