Van een keuken moet je jarenlang plezier kunnen hebben. Dat zit wel goed bij deze prachtige designkeuken die we voor Jean-Paul en Marieke realiseerde. Hiervoor moest de huidige woning wel op de schop. We besloten de berging die aan de keuken grensde bij de woonruimte te betrekken en voilà, hun droomhuis met droomkeuken was een feit.

 

Wonen, leven, koken

Deze fraaie LEICHT keuken is een combinatie van het model Orlando in de kleur Karsteiken met het greeploze model Minera-C in de kleur Kiruna. De Arte Composiet aanrechtbladen op de koffiecorner en het kook- en spoeleiland zijn uitgevoegd in de kleur Snowy Ibiza.

 

Liebherr, Miele en Wave

Qua inbouwapparatuur mocht het aan luxe niet ontbreken. Daarom werd gekozen voor een Liebherr koelkast en vriezer. De Wave Frame afzuigkap is een heuse blikvanger in deze mooie keuken en zorgt voor extra opbergruimte boven het kookeiland.

 

Ook plaatsten we de hoogwaardige inbouwapparatuur van Miele:

  • Combimagnetron met serviesverwarmer
  • Grote combistoomoven
  • Inductiekookplaat
  • Vaatwasser
  • Wijnklimaatkast

 

De keuken werd een echte ruimte om in te wonen, leven en koken. Bijzonder zijn de overstekende bladdelen aan de zijkant en achterkant van het kookeiland. Hierdoor werd de keuken het levendige middelpunt van het huis. Een écht gezellige ruimte waar iedereen graag tijd doorbrengt.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keuken op maat?

Neem contact op