Een uitbouw van de woonkamer en een raam tot op de vloer. Dat waren de wensen van Joris en Linda voor hun nieuwe woning. Om de nieuwe grote ruimte op te vullen, is er gekozen voor een compleet nieuwe keukenopstelling met hoge kastenwanden en een kook- en spoeleiland. Na het zien van de 3D-tekeningen wisten Joris en Linda het zeker: dit is hun droomkeuken. 

 

Stijlvolle open woonkeuken

Joris en Linda hebben gekozen voor een open keuken die naadloos doorloopt in de eet- en woonkamer. Deze keuken van LEICHT heeft tegen de achterwand hoge kastenwanden van het model Ceres in de kleur Arctis wit. 

De showstopper van deze keuken is het kook-/spoeleiland met een stoere betonlook. Deze is in het model Ikono in de kleur Neroton. Het composiet aanrechtblad van Arte in de kleur Lagoon maakt van de keuken één geheel. De nieuwe keukenopstelling vult de kamer optimaal en heeft een ruimtelijke, maar toch rustige uitstraling. 

Van alle gemakken voorzien

De keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur van Siemens, zoals de inductiekookplaat op het kookeiland met afzuiging in de inductieplaat. Uiteraard mocht in deze prachtige keuken een Quooker kraan met koud, warm en kokend water niet ontbreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keuken op maat?

Neem contact op