Vaarwel hoekkeuken, hallo creatieve keukenopstelling. De keukenruimte van Joep en Wilma heeft een complete transformatie ondergaan. De oude hoekkeuken is ingeruild voor een luxe designkeuken met unieke indeling.

Creatieve keukenopstelling

Tijdens de zoektocht naar een nieuwe keuken hebben we meegedacht over een nieuwe keukenopstelling. Uiteindelijk is er een muur uitgebroken tussen de woonkamer en keukenruimte. Dat bracht ruimte voor een totaal andere opstelling: een doorlopend kookeiland met daarachter hoge kastenwanden tot aan het plafond.

Wilma en Joep kozen voor donkere, warme tinten en een fris, licht aanrechtblad. De LEICHT keuken is een combinatie van het model Orlando in de kleur Bergrobinia (hoge kasten) met Fenix fronten in de kleur Taupegrijs (onderkasten eiland). Het aanrechtblad is Arte Composiet in de kleur Nolita Suède met daarin een nieuw model Franke spoelbak MYX 210.55.

Apparatuur

Het kookeiland is uitgerust met een Siemens kookplaat met afzuiging ín de plaat, waardoor een afzuigkap overbodig wordt. De rest van de keuken is voorzien van een Siemens koelkast, Miele vaatwasser en Bosch apparaten. Om de keuken helemaal af te maken, is er een Quooker Fusion Round geplaatst.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keuken op maat?

Neem contact op