Sinds 2011 is Wildhagen Miele Premium Partner. Dat houdt in dat wij een speciaal door Miele geselecteerde dealer zijn die de meerwaarde van Miele apparatuur kent. Wildhagen en Miele delen immers dezelfde filosofie: pure passie voor koken en design.

 

Om onszelf Premium Partner van Miele te mogen noemen, moeten wij als dealer aan de nodige voorwaarden voldoen. Miele stelt namelijk hoge eisen aan de opleiding van het personeel en de uitstraling van de showroom van deze partner-dealers. Zo kunt u bij ons terecht voor:

 

Vertrouwd vakmanschap;
De beste service;
Een breed assortiment;
De nieuwste productinnovaties;
Advies op maat;
Deskundig en behulpzaam personeel.

Neem contact op

Voor een vrijblijvend advies op
maat, kom langs in onze showroom

Maak hier uw afspraak

Miele keukenapparatuur

Al meer dan honderd jaar zet Miele zich in voor de best mogelijke kwaliteit. Hun keukenapparatuur onderscheidt zich door betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid. Miele is één van de weinige merken die zich continu inzet voor productverbeteringen en -innovaties en hun apparaten test op een lange levensduur. Daarnaast zet Miele zich in voor het milieu door zich sterk te richten op energie-efficiëntie.

 

Eenvoudige bediening

De keukenapparatuur van Miele heeft een eenvoudige bediening, maar ook daarin verwerken zij de nieuwste technieken zoals sensorbediening en touch-displays. Bent u niet zo handig met al die knopjes? Geen probleem: Miele apparatuur beschikt over tal van automatische programma’s.

 

Tijdloos design

Door hun tijdloze design, lijn- en kleurgebruik past een apparaat van Miele in iedere keuken.

Kortom: met keukenapparatuur van Miele bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit, een tijdloos en slim design, de nieuwste technische innovaties en een lange levensduur waardoor u uw apparaat jarenlang zorgeloos kunt gebruiken.

Miele apparatuur is globaal onder te verdelen in 6 productgroepen

Bakken en stomen

Als we het hebben over de nieuwste innovaties, horen daar absoluut de combimagnetrons en ovens met stoomtechniek van Miele bij. Uw eten wordt bereid met stoom waardoor smaken, vitamines en sappen beter behouden blijven en uw maaltijden nog gezonder worden!

Kookplaten

Miele heeft een zeer uitgebreid assortiment gaskookplaten, inductiekookplaten waarbij alleen de pan en niet de kookplaat warm wordt, elektrische kookplaten, Hi-Light-kookplaten en combi elementen.

Vaatwassers

Bij Miele kunt u kiezen uit ingebouwde vaatwassers die hetzelfde front krijgen als de gehele keuken, of een vrijstaande vaatwasser.

Afzuigkappen

Voor iedere keuken een geschikte afzuigkap: dat is wat Miele uniek maakt. Van wand- tot eilandafzuigkappen, van plafondunits tot downdraftafzuigkappen en inbouwafzuigkappen. In het zicht of uit het zicht: Miele heeft het.

Koffieapparatuur

Voor de echte koffieliefhebber heeft Miele koffieapparaten die vast ingebouwd kunnen worden in de keuken, maar natuurlijk ook gewoon losse koffiemachines.

Koelkasten en vriezers

Miele ontwerpt en levert koelkasten, vriezers en koel-diepvries-combinaties.

Voor een vrijblijvend advies op
maat, kom langs in onze showroom

Maak hier uw afspraak