Wie heeft de mooiste LEICHT-keuken van het hele land? Wij! In de door de keukenfabrikant LEICHT geïnitieerde wedstrijd Global Kitchen Design worden keukens onderscheiden, die qua planning en uitrusting in bijzondere mate overtuigen en inspireren. Dit jaar heeft Wildhagen de gewilde nationale onderscheiding in de wacht gesleept. De feestelijke prijsuitreiking vond plaats op 27-10-2018 in het kader van de LEICHT | DESIGN SHOW in Waldstetten.

De Global Kitchen Design Award is een in de keukenbranche unieke ideeënwedstrijd die alle LEICHT-partners evenals architecten en interieurdesigners de mogelijkheid biedt om hun keukenconcepten aan een internationaal publiek te presenteren. Met zijn netwerk van meer dan 1.000 keukenontwerpers en -architecten over de hele wereld beschikt LEICHT over een immens creatief potentieel waarvoor de wedstrijd een platform biedt om deze vaardigheden zichtbaar te maken. Het doel is het om handelspartners en consumenten de inspiratie voor verdere creatieve interieurideeën toegankelijk te maken. De digitale wedstrijdpagina www.global-kitchen-design.com vormt daarmee behalve een platform voor de Global Kitchen Design Award ook een ideeënboek vol inspirerende voorbeelden die geschikt zijn voor de meest uiteenlopende ruimtesituaties.

Beoordeeld werden de inzendingen door middel van een online-verkiezing met deelneming van meer dan 1.000 LEICHT-keukenadviseurs en architecten. Dankzij de praktijkgerichte evaluatie konden de meest sluitende totaalconcepten, de meest virtuoze ontwerpideeën en de meest gedetailleerde planningen worden geselecteerd.

Wil je meer informatie over deze keuken? Bezoek dan onze showroom in Breda.