Uiteraard is de kwaliteit van onze producten (Leicht, Liebherr, Wave design,  Miele, Siemens, Novy, Quooker, Arte, etc.) méér dan uitstekend. Maar u had waarschijnlijk niet anders verwacht.

Miele staat al meer dan 120 jaar voor kwaliteit, techniek en gebruikscomfort met minimaal energieverbruik. Iedere dag streven zij hun belofte ‘immer besser’ na. Miele levert hoogwaardige keukenapparatuur die met gemak 20 jaar meegaat, voorzien van de nieuwste technieken zoals sensorbediening en touch-displays.

Wave is het kwaliteitsmerk afzuigkappen dat voorop loopt als het gaat om de huidige trends en technieken. Een afzuigkap is onmisbaar voor een goede keukenventilatie. Wave levert hoogwaardige, fluisterstille afzuigkappen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een decoratieve functie hebben. Wave levert exact het model dat u voor ogen hebt, of dat nu een standaard model is of maatwerk.

Met meer dan 300 jaar ervaring staat Gaggenau keukenapparatuur garant voor sublieme, robuuste kwaliteit en puur vakmanschap. Wist u bijvoorbeeld dat hun ovens met de hand worden gemaakt? Gaggenau maakt met hun designs een waar statement: avant-garde en toch tijdloos. Dat doen zij door gebruik te maken van robuuste materialen zoals roestvrij staal en glas. ‘Less is more’ is daarbij hun leidraad. Door hun decennialange streven naar perfectie en het gebruik van de beste materialen, gaat Gaggenau keukenapparatuur bijzonder lang mee.

Haal de toekomst in huis met Siemens keukenapparatuur en kies voor gebruiksgemak met een design statement. Denk aan werkbladafzuigers in uw kookeiland, afzuigkappen met een kleurenpalet en sensorbedieningen. Siemens staat voor een krachtig vermogen, verpakt in een prachtig design van zwart glas en roestvrijstalen lijnen.

Quooker is het bedrijf achter de allereerste kokendwaterkraan ter wereld. Iedere dag zijn zij bezig met innovaties rondom de spoelbak. Quooker staat garant voor innovatie en design. Hun kranen geven zowel warm, koud, kokend, bruisend als gefilterd water en hebben daarnaast een prachtig design.

PITT cooking is een uniek kookconcept waarbij losse gaspitten rechtstreeks in je aanrechtblad worden geplaatst. Met de techniek verborgen onder het aanrechtblad geef je niet alleen je keuken een unieke uitstraling, ook worden de gaspitten op deze manier verder uit elkaar geplaatst zodat u eindelijk genoeg plaats hebt voor al uw pannen. De krachtige branders van PITT bieden je een professioneel kookresultaat in eigen keuken.